LA MARATÓ 2017

Com molts de vosaltres ja sabeu, el proper diumenge 17 de desembre es celebra La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses.

Al igual que l’any passat, la nostra escola participarà muntant una petita parada on es vendran les manualitats que s’han anat preparant durant les últimes setmanes i amb el sorteig d'una panera preparada especialment per aquest dia.

Ens trobareu dijous i divendres a les 16:30 hores al pati de l'escola i el diumenge al matí a la Pl. Orfila. A les 14 hores de diumenge farem el sorteig i trucarem al guanyador, el qual podrà passar a recollir la panera en aquell mateix moment.

Tota la recaptació serà donada a la Fundació de La Marató, conjuntament amb la de la resta d’entitats de Sant Andreu que hi participen.

Si a part de col·laborar amb la compra d’algun dels articles, voleu fer-ho participant des de l’organització, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Necessitem voluntaris que ens ajudin a fer gran la nostra participació en aquest acte tan especial.

Us esperem a tots.


No hay comentarios :

Publicar un comentario