AVANTATGES DE SER SOCI

Ser soci de l'AMPA és beneficiós per a tothom ja que amb els diners que es recapten es realitzen diferents tipus d'activitats.

COL·LABORACIÓ AMB L'ESCOLA
L'AMPA col·labora amb l'escola en la subvenció de les excursions, la compra d'ordinadors i diferents materials escolars, lliurament de premis dels concursos de dibuix i Sant Jordi, així com llibres per a la biblioteca i material esportiu per al gimnàs.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Activitats extraescolars com el servei d'acollida o guarderia no serien possibles sense la col·laboració de l'AMPA, així com la resta d'activitats les quals estan totes organitzades per l'associació.

ACTIVITATS FESTIVES
Amb la col·laboració de les famílies s'organitzen diverses activitats festives durant el curs, en les que poden participar tots els nens de l'escola: Pare Noel, Cavalcada de Reis, Festa Major, la xocolatada de Carnestoltes, Setmana Cultural, Jornades Esportives, Fi de Curs.

DESCOMPTES ESPECIALS
Els socis de l'AMPA es beneficien de descomptes en la compra del xandall de l'escola (3,00 € per peça) i en el preu de les excursions que organitza l'escola (1,50 € a cada sortida).

Per tots aquests motius i molts més, us animem a que participeu amb l'associació. Us esperem!