ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

Tot seguit trobareu la informació de les activitats extraescolars organitzades per ÀBAC SERVEIS previstes pels proper curs 2017-2018.

Reunió informativa
La reunió informativa tindrà lloc a la tornada de vacances, concretament el dijous 14 de setembre. Aquí es facilitarà tota la informació relacionada amb les activitats i la sol·licitud de les beques.

Inscripcions
Les dates previstes per fer les inscripcions són del 14 al 27 de setembre al despatx de l'AMPA, on la Coordinadora d'Àbac us atendrà i podrà resoldre qualsevol consulta que tingueu.
També, si ja teniu clar les activitats que realitzaran els vostres fills el curs vinent, podeu omplir els full d'inscripció i deixar-ho a la bústia o enviar-lo al correu electrònic de l'AMPA.

Inici de les activitats
La data d'inici de les activitats extraescolars serà el dilluns 2 d'octubre i finalitzaran el dijous 31 de maig del 2018.


Pel que fa a l'activitat de piscina les dates previstes seran les següent:

Reunió informativa
Divendres 15 de setembre.

Inscripcions
Divendres 23 de setembre. No s'acceptaran inscripcions abans d'aquesta data.

Inici de l'activitat
La data d'inici de l'activitat divendres 6 d'octubre de 18'45 a 19'30 hores.


Les dates d'inscripcions es poden veure modificades en funció de les dates marcades per l'Ajuntament per la petició de les beques. Us informarem de qualsevol canvi que hi hagi al respecte.


No hay comentarios :

Publicar un comentario