NOU IES MARTI I POUS

Dilluns passat va tenir lloc la darrera reunió entre la Comissió per l’IES Martí i Pous (instal·lacions de Can Fabra) i els representats institucionals (Departament Ensenyament, Consorci Educació i representats del Districte de Sant Andreu a l’Ajuntament de Barcelona).

En ella es va informar als assistents que, en principi, segons les necessitats del districte i sempre i quan no perjudiqui al funcionament de l’IES Dr. Puigvert, l’IES Martí i Pous començarà a funcionar el curs 2017-2018 amb dues línies i a partir del curs 2018-2019 amb tres línies. 

Per poder arribar a complir aquest calendari, la licitació s’hauria de produir el proper any i les obres haurien de començar al gener del 2016.
Mentrestant, qualsevol manca de places escolars que es puguin produir, es solucionarà incrementant una línia al IES Dr. Puigvert i obrint un altre grup puntualment pel curs 2017-2018 al IES Príncep de Viana.

Aquest proper mes d’octubre està previst que es prengui acord definitiu entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

1 comentario :

  1. Se sabe si ha habido alguna novedad? Ya estamos en marzo y no han licitado la obra, no es así?

    ResponderEliminar